Ylivertainen teknologia

Ylivertainen teknologia

Olemme ylpeitä tuoteperheestämme, joka edustaa uusinta ilmanpuhdistusteknologiaa ja poikkeaa muista markkinoilla olevista ilmanpuhdistusratkaisuista. Perinteisesti ilmanpuhdistimet poistavat ilman epäpuhtauksia suodatusteknologian avulla. Kilpailevista tuotteista poiketen, tuotteemme perustuvat uudenlaiseen Wellisair teknologiaan, joka ei suodata epäpuhtauksia, vaan tuhoaa ne luonnon omin keinoin suoraan ilmasta ja pinnoilta.

OSTA NYT https://sepair.fi/kauppa/
Wellisair Uusin

Wellisair teknologian hyödyt

Laitteiden teho on todettu lukuisien tieteellisten tutkimusten kautta. Tiede onkin vahvin liittolaisemme.

Katso tutkimustuloksia tehokkuudesta

Wellisair teknologian kehittäjät ovat laatineet vertailutaulukon muihin ilmanpuhdistusratkaisuihin. Taulukon avulla näet, miksi Wellisair teknologia on ylivertainen.

Vertailutaulukko

Klikkaamalla kuvaa saat taulukon aukeamaan koko näyttöön.

Mihin kaipaat puhdasta, raikasta ja turvallista sisäilmaa?

Home

Kotiin

 

Desk

Pienet toimitilat

 

Building

Suuremmat tilat

 

Asiakkaat sanovat

"Alkuun epäilin, lunastaako laite lupaukset. Nopeasti kuitenkin totesin, että laite todella raikastaa sisäilmaa ja parantaa viihtyvyyttä. Tuote ei ole edullisimmasta päästä, mutta suosittelen, mikäli on tarvetta laadukkaalle ilmanpuhdistajalle. Tieteelliset tutkimukset vahvistivat hankintapäätöstä."
Eero Similä
"Hankimme Wellisairin muuttaessamme uuteen kotiin. Halusimme varmistaa, että suuren remontin läpikäyneen kotimme hengitysilma on puhdas heti alusta saakka. Olemme olleet ilmanpuhdistimeen erittäin tyytyväisiä. Kotimme sisäilma on aina raikas ja hengitysilma puhdas. Suosittelemme Wellisairia lämpimästi niin kotiin kuin työpaikalle!"
Sari Kaasinen
"Olen ollut todella tyytyväinen koko Wellisair konseptiin. Itse tuote on todella helppokäyttöinen ja toimii niinkuin pitääkin. Se raikastaa tehokkaasti sisäilman ja näppärän koon ansiosta sitä on helppo siirrellä huoneesta toiseen. SEP Airin kanssa on ollut todella mutkatonta asioida, ja parasta oli että itse tuote saapui minulle seuraavana arkipäivänä!"
Nimikerkillä Tyytyväinen asiakas Helsingistä
"Meillä on ollut Wellisair käytössä noin kuukauden verran. Näin siitepölykautena sisäilma on hyvää ja tämä laite neutralisoi hyvin tuoksuja. Meillä on iso koira, joka on todella rakas, mutta koiran tuoksu ei ole nenälle mieluisa tuoksu, joten tähänkin pulmaan Wellisair on ollut ratkaisu. Asiakaspalvelu on ollut myös hyvää ja on varmistettu, että olen saanut laitteen asennettua ja, että olen tyytyväinen."
Anne Mäkelä