Tutkimukset ja testitulokset

Tutkimukset ja testitulokset

Tiede on liittolaisemme

Teknologiamme on turvallista ja tehokasta. Kaikki tuotteemme on testattu lukuisia kertoja kansainvälisissä laboratorioissa. Laitteiden tehokkuus ja turvallisuus perustuvat tutkittuun tietoon. Tiede onkin vahvin liittolaisemme.  Tutustu alla oleviin tutkimustuloksiin, jotka osoittavat miten laitteilla saadaan bakteerit, virukset, kaasumaiset epäpuhtaudet, sekä haitalliset hajut tehokkaasti hävitettyä sisätiloista.

Bakteerit

Graafi1

Wellisair hävittää tehokkaasti (99,9%) eri bakteereja pinnoilta mitattuna (PFU/ml). Kuva osoittaa kuinka monta prosenttia (sininen pylväs) eri bakteereista on saatu hävitettyä testin aikana. Erinomaisia tuloksia on todennettu mm. seuraavien bakteerien osalta: Bacillus subtilis, Staphylococcus aureus, Staphylococcus aureus resistence (MRSA), Pseydomonas aeruginosa, Salmonella, Klebsiella, Escherichia coli. (Testit kansainvälisissä laboratorioissa)

Virukset

 

Graafi2 Valmis V2

Wellisair teknologialla saadaan tehokkaasti tuhottua erilaisia viruksia sekä kuivissa että kosteissa olosuhteissa. Kuva osoittaa kuinka monta prosenttia viruksista on saatu poistettua joko kuivissa tai kosteissa olosuhteissa tehdyissä laboratoriotesteissä. (Testit kansainvälisissä laboratorioissa)

Ilmanlaatu

Graafi3

Wellisair hävittää tehokkaasti sisäilmasta haihtuvat orgaaniset yhdisteet (VOC) ja hiukkasmaiset epäpuhtaudet. Kansainvälisessä laboratoriossa tehty testi osoittaa, että ilman epäpuhtaudet ovat pienentyneet noin 95% vain 30 min jälkeen testin aloittamisesta ja seurauksena on merkittävästi parempi ilmanlaatu.

Hajut

Graafi4

Wellisair hävittää myös tehokkaasti erilaisia hajunlähteitä. Kansainvälisessä laboratoriossa toteutettujen testien mukaan VOC peräiset hajut ovat vähentyneet 65% – 99%, kun laite on ollut käynnissä 4 tuntia.

Wellisair teknologiasta on julkaistu tieteellinen artikkeli

Wellisair teknologian tehokkuudesta ja turvallisuudesta on julkaistu myös tieteellinen artikkeli lehdessä International Journal of Engineering Research & Science (IJOER)

Asiakkaat sanovat

"Alkuun epäilin, lunastaako laite lupaukset. Nopeasti kuitenkin totesin, että laite todella raikastaa sisäilmaa ja parantaa viihtyvyyttä. Tuote ei ole edullisimmasta päästä, mutta suosittelen, mikäli on tarvetta laadukkaalle ilmanpuhdistajalle. Tieteelliset tutkimukset vahvistivat hankintapäätöstä."
Eero Similä
"Hankimme Wellisairin muuttaessamme uuteen kotiin. Halusimme varmistaa, että suuren remontin läpikäyneen kotimme hengitysilma on puhdas heti alusta saakka. Olemme olleet ilmanpuhdistimeen erittäin tyytyväisiä. Kotimme sisäilma on aina raikas ja hengitysilma puhdas. Suosittelemme Wellisairia lämpimästi niin kotiin kuin työpaikalle!"
Sari Kaasinen
"Olen ollut todella tyytyväinen koko Wellisair konseptiin. Itse tuote on todella helppokäyttöinen ja toimii niinkuin pitääkin. Se raikastaa tehokkaasti sisäilman ja näppärän koon ansiosta sitä on helppo siirrellä huoneesta toiseen. SEP Airin kanssa on ollut todella mutkatonta asioida, ja parasta oli että itse tuote saapui minulle seuraavana arkipäivänä!"
Nimikerkillä Tyytyväinen asiakas Helsingistä
"Meillä on ollut Wellisair käytössä noin kuukauden verran. Näin siitepölykautena sisäilma on hyvää ja tämä laite neutralisoi hyvin tuoksuja. Meillä on iso koira, joka on todella rakas, mutta koiran tuoksu ei ole nenälle mieluisa tuoksu, joten tähänkin pulmaan Wellisair on ollut ratkaisu. Asiakaspalvelu on ollut myös hyvää ja on varmistettu, että olen saanut laitteen asennettua ja, että olen tyytyväinen."
Anne Mäkelä