Wellisair Wadu-02 nestesäiliö

Wellisair Wadu-02 nestesäiliö

Wellisair Wadu-02 nestesäiliö

62,00 sis. ALV

Nestesäiliö Wellisair Wadu-02 -laitteeseen. Yksi nestesäiliö kestää 24/7 käyttöä noin kolme kuukautta, jonka jälkeen se on vaihdettava uuteen. Voit ostaa kerralla vuodeksi nestesäiliöt ja säästät rahaa.

1 kpl: 62 € / kpl
2 kpl: 58 € / kpl
3 kpl: 54 € / kpl
4+ kpl: 54 € / kpl

Hinta muuttuu oikeaksi heti ostoskorissa.

Nestesäiliö on todella helppo vaihtaa uuteen. Et tarvitse työkaluja vaihtamiseen.

Toimitus ja maksutavat

  • Tuote toimitetaan pakettina ilmoittamaasi osoitteeseen
  • Ei toimituskuluja yli 100 € ostoksissa.
  • Nopea toimitus: 1-4 arkipäivää
  • Voit maksaa joko kerralla tai osissa (jopa 36 kk maksuaikaa), valitse sinulle sopivin tapa verkkokauppamme maksuvaihtoehdoista.

HUOM! Laitteeseen asetettava nestesäiliö kestää 24/7 käytössä 3 kuukautta. Voit tilata kerralla nestesäilöt koko vuodeksi ja säästät 32€.

Kuvaus

Voit ostaa verkkokaupastamme nestesäiliöitä. Yksi nestesäilö riittää kolmeksi kuukaudeksi ja tilaamalla neljä nestesäiliötä, saat vuoden nestesäiliöt samalla vaivalla.

Wellisair -laite mittaa nestesäiliön käyttöaikaa säiliössä olevan mikrosirun avulla ja kun kolme kuukautta on kulunut, laite sammuttaa itsensä ja punainen merkkivalo syttyy palamaan. Nestesäiliöön lasketaan varmuudeksi reilusti ainetta, jotta yhtä säiliötä voidaan käyttää yhtäjaksoisesti 3 kk.

Jäljelle jäävän nesteen voi hävittää turvallisesti runsaan veden kanssa viemäriin huuhtomalla. Tämä onnistuu helposti kun nestesäiliöstä irrottaa muovikannen ja poistaa tikun sisältä. Tyhjän säiliön voi laittaa muovijätteeseen. Nestesäiliötä käsitellessä suositellaan käytettäväksi suojaimia, ettei vetyperoksidi (4,95%) ärsytä ihoa tai silmiä.

Tutustu nestesäiliön käyttöturvatiedotteeseen ennen käsittelyä.

Verkkokaupan maksutavat

Voit maksaa kassalla seuraavilla maksutavoilla:

Sepair Maksutavat V2

Toimitus

Toimitamme kaikki lähetykset Postilla.

Posti Group.svg

Asiakkaat sanovat

"Alkuun epäilin, lunastaako laite lupaukset. Nopeasti kuitenkin totesin, että laite todella raikastaa sisäilmaa ja parantaa viihtyvyyttä. Tuote ei ole edullisimmasta päästä, mutta suosittelen, mikäli on tarvetta laadukkaalle ilmanpuhdistajalle. Tieteelliset tutkimukset vahvistivat hankintapäätöstä."
Eero Similä
"Hankimme Wellisairin muuttaessamme uuteen kotiin. Halusimme varmistaa, että suuren remontin läpikäyneen kotimme hengitysilma on puhdas heti alusta saakka. Olemme olleet ilmanpuhdistimeen erittäin tyytyväisiä. Kotimme sisäilma on aina raikas ja hengitysilma puhdas. Suosittelemme Wellisairia lämpimästi niin kotiin kuin työpaikalle!"
Sari Kaasinen
"Olen ollut todella tyytyväinen koko Wellisair konseptiin. Itse tuote on todella helppokäyttöinen ja toimii niinkuin pitääkin. Se raikastaa tehokkaasti sisäilman ja näppärän koon ansiosta sitä on helppo siirrellä huoneesta toiseen. SEP Airin kanssa on ollut todella mutkatonta asioida, ja parasta oli että itse tuote saapui minulle seuraavana arkipäivänä!"
Nimikerkillä Tyytyväinen asiakas Helsingistä
"Meillä on ollut Wellisair käytössä noin kuukauden verran. Näin siitepölykautena sisäilma on hyvää ja tämä laite neutralisoi hyvin tuoksuja. Meillä on iso koira, joka on todella rakas, mutta koiran tuoksu ei ole nenälle mieluisa tuoksu, joten tähänkin pulmaan Wellisair on ollut ratkaisu. Asiakaspalvelu on ollut myös hyvää ja on varmistettu, että olen saanut laitteen asennettua ja, että olen tyytyväinen."
Anne Mäkelä