Referenssit

Referenssit

Tutustu, mitä asiakkaamme ovat mieltä SEP Air:n tarjoamista ratkaisuista.

SEP Air on virallinen Suomen Hiihtoliiton yhteistyökumppani

 

”Kilpailu kansainvälisillä kentillä on äärimmäisen kovaa ja meidän tehtävänä on varmistaa, että urheilijoillamme ovat asiat mahdollisimman hyvin. Sen vuoksi päädyimme yhteistyöhön SEP Airin kanssa. Yhdessä voimme taata maksimaalisen hyvät olosuhteet, kun urheilijat valmistautuvat suorituksiinsa”. – Hiihtoliiton kaupallinen johtaja Jari-Pekka Jouppi

Shl Logo Colour 2020

Yritysasiakkaat

”Kanssakäyminen SEP Air:n kanssa on ollut helppoa ja jäi positiivinen fiilis. Wellisair -laite on helppokäyttöinen. Nestepakkaus on helppo vaihtaa ja laite on hyvin huomaamaton, eli pienikokoinen ja käyntiääni on hiljainen.”
– Yrittäjä Tuija Kiiveri, Linnoituksen pitopalvelu Oy


”SEP Air:n kanssa on ilo työskennellä ja tehdä yhteistyötä. Tuotteen toimittaja toimii aktiivisesti, ammattitaitoisesti ja on aina iloinen, kun saapuu paikalle. Wellisair -laitteesta on ollut suuri apu sellaisillekin henkilöille kenelle ei ole ollut apua perinteisistä ilmanpuhdistajista. Laite on käytännöllinen, sitä on helppo siirtää paikasta toiseen, eikä se pidä kovaa ääntä. Käytössä laite on kokonaistaloudellisesti kannattava. Ei vuokra kuluja ja kohtuullinen hankinta hinta.”
– Kiinteistöpäällikkö Pauli Lipponen, Etelä-Karjalan koulutuskuntayhtymä


” Wellisair tuli Fysio-Eskolaan ja KunnonKauppaan kuin tilauksesta! Tieto asiakastilojen puhtaasta hengitysilmasta ja pintojen puhtaudesta tuo rauhallisuutta ja turvallisuutta. Laite on helppo sijoittaa, ja vaikka se onkin näppärästi siirrettävissä, olemme hankkineet eri tiloihin omat laitteet. Wellisair oli myös helppo hankkia ennestään tutulta ja luotettavalta yritykseltä.”
– Toimitusjohtaja Maarit Eskola-Heikkinen, Fysio-Eskola Oy


”Heikintalo hankki käyttöönsä kolme Wellisair-ilmanpuhdistajaa. Palvelu oli ystävällistä, asiantuntevaa ja täsmällistä. Laitteet ovat helppokäyttöisiä. Laitteiden ansiosta toimitilan ilma pysyy hyvänlaatuisena. Heikintalo on ollut todella tyytyväinen asiakaspalveluun ja laitteisiin. Käyttökokemuksemme perusteella voimme suositella Wellisair-laitteita sekä toimisto- että kotikäyttöön.”
– Toiminnanjohtaja Lasse Koivumäki, Heikintalo ry


”Asiointi SEP Air:n kanssa on ollut sujuvaa ja laite luo lisäturvaa asiakkaillemme ja henkilökunnallemme, jotta asiointi kahvilassamme olisi turvallista.”
– Toimitusjohtaja Sinikka Ikävalko, Kahvila-Konditoria Aleksanteri


Kajaani Dance- tanssiopisto suosittelee Wellisairien hankintaa!
”Mielestämme sisäilma on parempaa ja raikkaampaa, kuin aiemmin. Laitetta on myös helppo käyttää. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä asiakaspalveluun, lisäksi toimitus oli nopeaa. Suosittelemme Wellisairien hankintaa!”
– Rehtori Minna Palokangas, Tanssiopisto- Kajaani Dance


Henkilöasiakkaat

”Alkuun epäilin, lunastaako laite lupaukset. Nopeasti kuitenkin totesin, että laite todella raikastaa sisäilmaa ja parantaa viihtyvyyttä. Tuote ei ole edullisimmasta päästä, mutta suosittelen, mikäli on tarvetta laadukkaalle ilmanpuhdistajalle. Tieteelliset tutkimukset vahvistivat hankintapäätöstä.”
– Eero Similä


”Hankimme Wellisairin muuttaessamme uuteen kotiin. Halusimme varmistaa, että suuren remontin läpikäyneen kotimme hengitysilma on puhdas heti alusta saakka. Olemme olleet ilmanpuhdistimeen erittäin tyytyväisiä. Kotimme sisäilma on aina raikas ja hengitysilma puhdas. Suosittelemme Wellisairia lämpimästi niin kotiin kuin työpaikalle!”
– Sari Kaasinen


”Olen ollut todella tyytyväinen laitteeseen! Pitkään vaivannut krooninen yskä on helpottanut ja olo on parantunut todella paljon. Nestesäiliön vaihto oli helppoa ja nopeaa. Puhdistinta on ollut pienen kokonsa ansiosta helppo siirtää myös huoneesta toiseen”
– Eläkeläinen Lapista


”Meillä on ollut Wellisair käytössä noin kuukauden verran. Näin siitepölykautena sisäilma on hyvää ja tämä laite neutralisoi hyvin tuoksuja. Meillä on iso koira, joka on todella rakas, mutta koiran tuoksu ei ole nenälle mieluisa tuoksu, joten tähänkin pulmaan Wellisair on ollut ratkaisu. Asiakaspalvelu on ollut myös hyvää ja on varmistettu, että olen saanut laitteen asennettua ja, että olen tyytyväinen”
– Anne Mäkelä


”Olen ollut todella tyytyväinen koko Wellisair konseptiin. Itse tuote on todella helppokäyttöinen ja toimii niinkuin pitääkin. Se raikastaa tehokkaasti sisäilman ja näppärän koon ansiosta sitä on helppo siirrellä huoneesta toiseen. SEP Airin kanssa on ollut todella mutkatonta asioida, ja parasta oli että itse tuote saapui minulle seuraavana arkipäivänä!”
– Tyytyväinen asiakas Helsingistä


”Wellisairista on ollut paljon hyötyä. Mökillä se on tehokkaasti poistanut ummehtuneen hajun, sekä savunhajua. Yllätyin positiivisesti, miten pienikokoinen laite on ja toimituskin oli todella nopeaa. Eron huomasi selvästi kun laite oli pari päivää kotona poistamassa remontin jäljiltä olevia hajuja sekä voc-yhdisteitä ja mökille palatessa huomasi, että ummehtunut haju oli palannut. Laitteen avulla sisäilman sai nopeasti taas raikkaaksi. Käyntiääni on hiljainen. Suosittelen.”
– Kirsi Komppa, Mäntsälä


”Minulla on ollut Wellisair laite käytössä nyt 12kk ja laitteen tuomat hyödyt ovat tänä aikana tulleet selkeästi esiin. Perheessämme ei ole sairastettu ainoatakaan flunssaa kuluneen vuoden aikana. Erityisesti Korona-aikana on tuntunut mukavalta, että meillä on käytössämme ratkaisu jonka avulla edelleen varmistetaan kodin turvallisuutta ja terveyden ylläpitoa.”
– Mikko Eskola

Asiakkaat sanovat

"Alkuun epäilin, lunastaako laite lupaukset. Nopeasti kuitenkin totesin, että laite todella raikastaa sisäilmaa ja parantaa viihtyvyyttä. Tuote ei ole edullisimmasta päästä, mutta suosittelen, mikäli on tarvetta laadukkaalle ilmanpuhdistajalle. Tieteelliset tutkimukset vahvistivat hankintapäätöstä."
Eero Similä
"Hankimme Wellisairin muuttaessamme uuteen kotiin. Halusimme varmistaa, että suuren remontin läpikäyneen kotimme hengitysilma on puhdas heti alusta saakka. Olemme olleet ilmanpuhdistimeen erittäin tyytyväisiä. Kotimme sisäilma on aina raikas ja hengitysilma puhdas. Suosittelemme Wellisairia lämpimästi niin kotiin kuin työpaikalle!"
Sari Kaasinen
"Olen ollut todella tyytyväinen koko Wellisair konseptiin. Itse tuote on todella helppokäyttöinen ja toimii niinkuin pitääkin. Se raikastaa tehokkaasti sisäilman ja näppärän koon ansiosta sitä on helppo siirrellä huoneesta toiseen. SEP Airin kanssa on ollut todella mutkatonta asioida, ja parasta oli että itse tuote saapui minulle seuraavana arkipäivänä!"
Nimikerkillä Tyytyväinen asiakas Helsingistä
"Meillä on ollut Wellisair käytössä noin kuukauden verran. Näin siitepölykautena sisäilma on hyvää ja tämä laite neutralisoi hyvin tuoksuja. Meillä on iso koira, joka on todella rakas, mutta koiran tuoksu ei ole nenälle mieluisa tuoksu, joten tähänkin pulmaan Wellisair on ollut ratkaisu. Asiakaspalvelu on ollut myös hyvää ja on varmistettu, että olen saanut laitteen asennettua ja, että olen tyytyväinen."
Anne Mäkelä