Pienet toimitilat

Pienet toimitilat

Huono sisäilma voi aiheuttaa väsymystä, päänsärkyä, keskittymisvaikeuksia, silmä-, iho-, sekä hengitystieoireita. Kaikki sisäilmasta johtuva oireilu vaikuttaa henkilöstön hyvinvointiin, sekä työn tehokkuuteen. Wellisair teknologian avulla saadaan hävitettyä tehokkaasti erilaiset terveyttä vaarantavat epäpuhtaudet.

Wellisair teknologian avulla saadaan myös pidettyä taudinaiheuttajat kurissa, jolloin työpaikalla leviävät sairaustapaukset saadaan ehkäistyä ja säästetään merkittäviä summia sairauspoissaoloissa.

Tutustu tarkemmin ylivertaiseen teknologiaan.

Wellisair Tarra

Yritysasiakkaana voit tehdä tilauksen myös sähköpostilla (info@sepair.fi) tai ottamalla yhteyttä asiantuntijoihimme, niin lähetämme laskun antamaasi sähköiseen laskutusosoitteeseen. Tarjoamme yritysasiakkaille myös leasing -vaihtoehdon kumppanimme kautta.

Jos sinulla on tiedossa toimitilojesi pinta-ala, niin voit katsoa näppärän tarvelaskurin avulla (sivun alalaidassa), minkä verran tarvitsette laitteita tiloihinne. Voit myös ottaa yhteyttä asiantuntijoihimme, niin he kartoittavat yhdessä kanssasi sopivan ratkaisun.

Ota yhteyttä

Tyytyväisiä asiakkaita

”Kanssakäyminen SEP Air:n kanssa on ollut helppoa ja jäi positiivinen fiilis. Wellisair -laite on helppokäyttöinen. Nestepakkaus on helppo vaihtaa ja laite on hyvin huomaamaton, eli pienikokoinen ja käyntiääni on hiljainen.”

-Yrittäjä Tuija Kiiveri, Linnoituksen pitopalvelu Oy-

” Wellisair tuli Fysio-Eskolaan ja KunnonKauppaan kuin tilauksesta! Tieto asiakastilojen puhtaasta hengitysilmasta ja pintojen puhtaudesta tuo rauhallisuutta ja turvallisuutta. Laite on helppo sijoittaa, ja vaikka se onkin näppärästi siirrettävissä, olemme hankkineet eri tiloihin omat laitteet. Wellisair oli myös helppo hankkia ennestään tutulta ja luotettavalta yritykseltä.”

-Maarit Eskola-Heikkinen, Fysio-Eskola Oy

Imatge Comercial 3

Imatge Comercial 5

Kartoituslomake

Voit laskea alla olevalla laskurilla, että montako laitetta sekä säiliötä tarvitset tiloihisi. Tietoja ei tallenneta tai lähetetä mihinkään.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, niin pysyt perillä työpaikan sisäilma-asioihin liittyvistä uutisista, sekä uusimmista tuotteista.

Kerromme uutiskirjeissämme miten tiloistanne saadaan puhtaita, raikkaita ja turvallisia mahdollisimman helposti.

Anna sähköpostiosoitteesi ja liity listallemme.

Klikkaamalla tästä voit myös tilata lisäksi uutiskirjeen, missä kerromme mm. kodin ja vapaa-ajan asunnon sisäilma-asioista, tuotteista ja tarjouksista.

Asiakkaat sanovat

"Kanssakäyminen SEP Air:n kanssa on ollut helppoa ja jäi positiivinen fiilis. Wellisair -laite on helppokäyttöinen. Nestepakkaus on helppo vaihtaa ja laite on hyvin huomaamaton, eli pienikokoinen ja käyntiääni on hiljainen."
Yrittäjä Tuija Kiiveri, Linnoituksen pitopalvelu Oy
"SEP Air:n kanssa on ilo työskennellä ja tehdä yhteistyötä. Tuotteen toimittaja toimii aktiivisesti, ammattitaitoisesti ja on aina iloinen, kun saapuu paikalle. Wellisair -laitteesta on ollut suuri apu sellaisillekin henkilöille kenelle ei ole ollut apua perinteisistä ilmanpuhdistajista. Laite on käytännöllinen, sitä on helppo siirtää paikasta toiseen, eikä se pidä kovaa ääntä. Käytössä laite on kokonaistaloudellisesti kannattava. Ei vuokra kuluja ja kohtuullinen hankinta hinta."
Kiinteistöpäällikkö Pauli Lipponen, Etelä-Karjalan koulutuskuntayhtymä
"Wellisair tuli Fysio-Eskolaan ja KunnonKauppaan kuin tilauksesta! Tieto asiakastilojen puhtaasta hengitysilmasta ja pintojen puhtaudesta tuo rauhallisuutta ja turvallisuutta. Laite on helppo sijoittaa, ja vaikka se onkin näppärästi siirrettävissä, olemme hankkineet eri tiloihin omat laitteet. Wellisair oli myös helppo hankkia ennestään tutulta ja luotettavalta yritykseltä."
Toimitusjohtaja Maarit Eskola-Heikkinen, Fysio-Eskola Oy
"Heikintalo hankki käyttöönsä kolme Wellisair-ilmanpuhdistajaa. Palvelu oli ystävällistä, asiantuntevaa ja täsmällistä. Laitteet ovat helppokäyttöisiä. Laitteiden ansiosta toimitilan ilma pysyy hyvänlaatuisena. Heikintalo on ollut todella tyytyväinen asiakaspalveluun ja laitteisiin. Käyttökokemuksemme perusteella voimme suositella Wellisair-laitteita sekä toimisto- että kotikäyttöön."
Toiminnanjohtaja Lasse Koivumäki, Heikintalo ry
"Asiointi SEP Air:n kanssa on ollut sujuvaa ja laite luo lisäturvaa asiakkaillemme ja henkilökunnallemme, jotta asiointi kahvilassamme olisi turvallista"
Toimitusjohtaja Sinikka Ikävalko, Kahvila-Konditoria Aleksanteri
"Wellisairin käyttöönoton jälkeen ilma on tuntunut puhtaammalta sekä sisäilman aiheuttamat oireet ovat vähentyneet. Laite on helppo käyttöinen ja kätevän kokoinen."
Kirkkopalvelut ry