Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Hallinto

Sepair Henkilökuvat Somelaatu 8694 2 Jani Sutinen
Myyntijohtaja
Jani Sutinen
044 243 8356
jani.sutinen (at) sepair.fi

Myynti

Sepair Henkilökuvat Somelaatu 8691 2 Ritva Toikka
Asiakkuuspäällikkö
Ritva Toikka
040 197 8032
ritva.toikka (at) sepair.fi

Sepair Henkilökuvat Somelaatu 8729 2
Digimarkkinointi- harjoittelija
Hannu Holm
044 321 1181
hannu.holm (at) sepair.fi

Ota yhteyttä lomakkeella

  Asiakkaat sanovat

  "Alkuun epäilin, lunastaako laite lupaukset. Nopeasti kuitenkin totesin, että laite todella raikastaa sisäilmaa ja parantaa viihtyvyyttä. Tuote ei ole edullisimmasta päästä, mutta suosittelen, mikäli on tarvetta laadukkaalle ilmanpuhdistajalle. Tieteelliset tutkimukset vahvistivat hankintapäätöstä."
  Eero Similä
  "Hankimme Wellisairin muuttaessamme uuteen kotiin. Halusimme varmistaa, että suuren remontin läpikäyneen kotimme hengitysilma on puhdas heti alusta saakka. Olemme olleet ilmanpuhdistimeen erittäin tyytyväisiä. Kotimme sisäilma on aina raikas ja hengitysilma puhdas. Suosittelemme Wellisairia lämpimästi niin kotiin kuin työpaikalle!"
  Sari Kaasinen
  "Olen ollut todella tyytyväinen koko Wellisair konseptiin. Itse tuote on todella helppokäyttöinen ja toimii niinkuin pitääkin. Se raikastaa tehokkaasti sisäilman ja näppärän koon ansiosta sitä on helppo siirrellä huoneesta toiseen. SEP Airin kanssa on ollut todella mutkatonta asioida, ja parasta oli että itse tuote saapui minulle seuraavana arkipäivänä!"
  Nimikerkillä Tyytyväinen asiakas Helsingistä
  "Meillä on ollut Wellisair käytössä noin kuukauden verran. Näin siitepölykautena sisäilma on hyvää ja tämä laite neutralisoi hyvin tuoksuja. Meillä on iso koira, joka on todella rakas, mutta koiran tuoksu ei ole nenälle mieluisa tuoksu, joten tähänkin pulmaan Wellisair on ollut ratkaisu. Asiakaspalvelu on ollut myös hyvää ja on varmistettu, että olen saanut laitteen asennettua ja, että olen tyytyväinen."
  Anne Mäkelä