Kotiin

Kotiin

Yhä useampi kärsii heikosta sisäilmasta kotonaan. Oireilu saattaa johtua sisäilmaa heikentävistä epäpuhtauksista ja heikosta ilmanvaihdosta. Aina ei ole mahdollista sanoa varmuudella, mistä mahdollinen oireilu johtuu. Syynä voi olla esimerkiksi mikrobit, allergeenit, kaasumaiset epäpuhtaudet tai epämiellyttävät hajut.

Nyt voit saada ylivertaisen teknologian avulla puhdasta ja raikasta ilmaa kotiisi helpommin kuin koskaan. Wellisair -laitteet puhaltavat kotiisi samoja happiyhdisteitä, joiden avulla luonto itse puhdistaa ilmakehää.


”Alkuun epäilin, lunastaako laite lupaukset. Nopeasti kuitenkin totesin, että laite todella raikastaa sisäilmaa ja parantaa viihtyvyyttä. Tuote ei ole edullisimmasta päästä, mutta suosittelen, mikäli on tarvetta laadukkaalle ilmanpuhdistajalle. Tieteelliset tutkimukset vahvistivat hankintapäätöstä”. -Eero Similä-


”Hankimme Wellisairin muuttaessamme uuteen kotiin. Halusimme varmistaa, että suuren remontin läpikäyneen kotimme hengitysilma on puhdas heti alusta saakka. Olemme olleet ilmanpuhdistimeen erittäin tyytyväisiä. Kotimme sisäilma on aina raikas ja hengitysilma puhdas. Suosittelemme Wellisairia lämpimästi niin kotiin kuin työpaikalle!” -Sari Kaasinen-


Osta nyt!

Wellisair Photomontage Picture 2 (ratio 266x365) 1

Wellisair Photomontage Picture 1 1 (original Format) 2

Jo yli miljoona myytyä laitetta ympäri maailmaa!

Kartoituslomake

Voit laskea alla olevalla laskurilla, että montako laitetta sekä säiliötä tarvitset tiloihisi. Tietoja ei tallenneta tai lähetetä mihinkään.

Siirry kauppaan

Tilaa uutiskirjeemme – saat 5% alennuskupongin verkkokauppaamme

Tilaa uutiskirjeemme, niin pysyt perillä kodin sisäilma-asioihin liittyvistä uutisista, sekä uusimmista tuotteista. Saat alennuskupongin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Muista tarkastaa myös roskapostikansio.

Kerromme uutiskirjeissämme, miten kodista saadaan puhdas, raikas ja turvallinen mahdollisimman helposti.

Anna sähköpostiosoitteesi ja liity listallemme.

Klikkaamalla tästä voit myös tilata lisäksi uutiskirjeen, missä kerromme työpaikan sisäilma-asioista.

Asiakkaat sanovat

"Alkuun epäilin, lunastaako laite lupaukset. Nopeasti kuitenkin totesin, että laite todella raikastaa sisäilmaa ja parantaa viihtyvyyttä. Tuote ei ole edullisimmasta päästä, mutta suosittelen, mikäli on tarvetta laadukkaalle ilmanpuhdistajalle. Tieteelliset tutkimukset vahvistivat hankintapäätöstä."
Eero Similä
"Hankimme Wellisairin muuttaessamme uuteen kotiin. Halusimme varmistaa, että suuren remontin läpikäyneen kotimme hengitysilma on puhdas heti alusta saakka. Olemme olleet ilmanpuhdistimeen erittäin tyytyväisiä. Kotimme sisäilma on aina raikas ja hengitysilma puhdas. Suosittelemme Wellisairia lämpimästi niin kotiin kuin työpaikalle!"
Sari Kaasinen
"Olen ollut todella tyytyväinen koko Wellisair konseptiin. Itse tuote on todella helppokäyttöinen ja toimii niinkuin pitääkin. Se raikastaa tehokkaasti sisäilman ja näppärän koon ansiosta sitä on helppo siirrellä huoneesta toiseen. SEP Airin kanssa on ollut todella mutkatonta asioida, ja parasta oli että itse tuote saapui minulle seuraavana arkipäivänä!"
Nimikerkillä Tyytyväinen asiakas Helsingistä
"Meillä on ollut Wellisair käytössä noin kuukauden verran. Näin siitepölykautena sisäilma on hyvää ja tämä laite neutralisoi hyvin tuoksuja. Meillä on iso koira, joka on todella rakas, mutta koiran tuoksu ei ole nenälle mieluisa tuoksu, joten tähänkin pulmaan Wellisair on ollut ratkaisu. Asiakaspalvelu on ollut myös hyvää ja on varmistettu, että olen saanut laitteen asennettua ja, että olen tyytyväinen."
Anne Mäkelä