Ajankohtaista

Ajankohtaista

Haetaan Jälleenmyyjää

16.11.2021

Haetaan Jälleenmyyjää

SEP Air (Suomen Epidemiapuhdistus Oy) tarjoaa ratkaisuja puhtaan, raikkaan ja terveen sisäilman luomiseksi ja ylläpitämiseksi. Tehtävämme on edistää työpaikoilla ja kodeissa asiakkaidemme terveyttä hävittämällä taudinaiheuttajia ja vähentämällä sisäilman epäpuhtauksista johtuvaa oireilua. Puhdas, raikas ja terve sisäilma, helpommin. Haemme nyt pääkaupunkiseudulle yrittäjäpohjaista SEP Air myyntiedustajaa vastaamaan alueen myynnistä ja asiakashankinnasta. Tulet toimimaan osana SEP Air myyntiedustajaverkostoamme,...

Lue lisää


Liiketoimintamme laajenee, uutta teknologiaa tulossa.

11.8.2021

Luokkahuone Sininen Valo

Puhtaat, raikkaat ja turvalliset sisätilat ovat ydinliiketoimintaamme. Tavoitteenamme on tuoda työpaikoille ja kotiin maailman puhtainta ilmaa. Tuomme nyt osaksi tuotevalikoimaamme lisää uutta huipputeknologiaa. Antibakteerinen Nanopinnoite, joka kestää kulutusta jopa 3-5 vuotta ilman huoltotoimia. Toisena uutena tuoteryhmänä suomessa suunnitellut ja valmistetut desinfioivat siniset valot, joilla pystytään parantamaan pintahygieniaa ja ilmanlaatua. Nämä 2 teknologiaa yhdessä tehostavat toistensa...

Lue lisääUusi SEP Air- urasivusto julkaistu

21.6.2021

Olemme julkaisseet uuden SEP Air- urasivuston. Käy tutustumassa minkälainen yritys SEP Air on ja katso avoimet työpaikkamme. Voit myös verkostoitua (connect) kanssamme, niin saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista työpaikoistamme.

Lue lisää


SEP Air IPV:n kumppaniksi

29.4.2021

Jatkossa superpesistä pelaavan IPV:n matkassa kulkee Wellisair ilmanpuhdistimet. ”Imatralla on pitkät pesäpalloperinteet ja on mahtavaa päästä tekemään IPV:n kanssa yhteistyötä, toteaa SEP Air yrityksen toimitusjohtaja Sampo Holm.” Lue uutinen yhteistyön julkistamisesta IPV:n sivuilta

Lue lisää


SEP Air ja Imatran Ketterä yhteistyöhön

13.4.2021

Jatkossa voit katsoa puhtaat SEP Air huippuhetket Ketterän pelien jälkeen. Joukkueella kulkee matkassa mukana Wellisair ilmanpuhdistimet, joiden avulla pelaajat pysyvät terveenä koti- ja vierasotteluissa. Voit lukea Ketterän Facebook sivuilla julkaistun uutisen yhteistyöstä.

Lue lisää

Miten Ritva Toikka päätyi asiakkuuspäälliköksemme?

24.2.2021

Ritva Toikka on työskennellyt SEP Air yrityksessä asiakkuuspäällikkönä tammikuusta lähtien. Miten kokenut myynnin ammattilainen päätyi uuteen mikroyritykseen töihin? Lue Ritun tarina oheisesta linkistä ja katso miten henkilöstöpalveluyritys Go-On oli mukana rekrytointiprosessissa.  

Lue lisää


Asiakkaat sanovat

"Alkuun epäilin, lunastaako laite lupaukset. Nopeasti kuitenkin totesin, että laite todella raikastaa sisäilmaa ja parantaa viihtyvyyttä. Tuote ei ole edullisimmasta päästä, mutta suosittelen, mikäli on tarvetta laadukkaalle ilmanpuhdistajalle. Tieteelliset tutkimukset vahvistivat hankintapäätöstä."
Eero Similä
"Hankimme Wellisairin muuttaessamme uuteen kotiin. Halusimme varmistaa, että suuren remontin läpikäyneen kotimme hengitysilma on puhdas heti alusta saakka. Olemme olleet ilmanpuhdistimeen erittäin tyytyväisiä. Kotimme sisäilma on aina raikas ja hengitysilma puhdas. Suosittelemme Wellisairia lämpimästi niin kotiin kuin työpaikalle!"
Sari Kaasinen
"Olen ollut todella tyytyväinen koko Wellisair konseptiin. Itse tuote on todella helppokäyttöinen ja toimii niinkuin pitääkin. Se raikastaa tehokkaasti sisäilman ja näppärän koon ansiosta sitä on helppo siirrellä huoneesta toiseen. SEP Airin kanssa on ollut todella mutkatonta asioida, ja parasta oli että itse tuote saapui minulle seuraavana arkipäivänä!"
Nimikerkillä Tyytyväinen asiakas Helsingistä
"Meillä on ollut Wellisair käytössä noin kuukauden verran. Näin siitepölykautena sisäilma on hyvää ja tämä laite neutralisoi hyvin tuoksuja. Meillä on iso koira, joka on todella rakas, mutta koiran tuoksu ei ole nenälle mieluisa tuoksu, joten tähänkin pulmaan Wellisair on ollut ratkaisu. Asiakaspalvelu on ollut myös hyvää ja on varmistettu, että olen saanut laitteen asennettua ja, että olen tyytyväinen."
Anne Mäkelä