Haetaan Jälleenmyyjää

Haetaan Jälleenmyyjää

16.11.2021

SEP Air (Suomen Epidemiapuhdistus Oy) tarjoaa ratkaisuja puhtaan, raikkaan ja terveen sisäilman luomiseksi ja ylläpitämiseksi.

Tehtävämme on edistää työpaikoilla ja kodeissa asiakkaidemme terveyttä hävittämällä taudinaiheuttajia ja vähentämällä sisäilman epäpuhtauksista johtuvaa oireilua. Puhdas, raikas ja terve sisäilma, helpommin.

Haemme nyt pääkaupunkiseudulle yrittäjäpohjaista SEP Air myyntiedustajaa vastaamaan alueen myynnistä ja asiakashankinnasta.

Tulet toimimaan osana SEP Air myyntiedustajaverkostoamme, jossa kaiken keskiössä on 100% asiakastyytyväisyys.

Elämme muuttuneessa maailmassa, jossa terveysturvallisuus ja sisätilojen puhtaus on tärkeämpää kuin koskaan. SEP Airin edustamat, sisäilmaa parantavat tuotteet ovat nyt sekä tulevaisuudessa erittäin ajankohtaisia.

Asiakkaitamme ovat organisaatiot, joissa puhtaus, raikkaus ja terveys ovat etusijalla.

Etsimämme henkilö voi olla joko kokenut myynnin ammattilainen tai aloitteleva, tulevaisuuden tähtimyyjä.

Tärkeintä on, että myyntityö ja asiakassuhteiden ylläpito ovat sinulle luontevaa. Haemme itsenäistä ja idearikasta tekijää, jolta löytyy rohkeutta, sekä aloitekykyä.

Hakijalta toivotaan

  • Kovaa halua kehittyä, oppia ja jakaa osaamista
  • Myyntimotivaatiota ja tavoitteisiin sitoutumista
  • Itsenäistä, oma-aloitteista ja idearikasta asennetta
  • Omaa autoa

Tehtäväsi on hankkia uusia asiakkaita. Kontaktoit yrityksen päättäjiä, sovit tapaamisia sekä viet kaupat loppuun – parhaalla mahdollisella asiakastyytyväisyydellä. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Lappeenrannassa, mutta saat toimia vapaasti omalla myyntialueellasi ja kauppaa voit tehdä ketterästi myös etäyhteyksien avulla

Tarjoamme

  • Joustavan työn, jonka voit sovittaa elämäntilanteesi mukaan
  • Provisiopohjaisen ansaintamallin
  • Mahdollisuuden päästä rakentamaan uutta erityisen ajankohtaisten tuotteiden avulla
  • Erinomaisen myynnin tukiverkoston

Tule tarjoamaan asiakkaille laadukkaita ratkaisuja puhtaan sisäilman puolesta! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ edellyttää omaa yritystä tai toiminimeä. Valittu henkilö ei muodosta työsuhdetta Suomen Epidemiapuhdistus Oy:n kanssa. Palkkaus perustuu sopimuksella vahvistettuun myyntiprovisioon.

Oletko etsimämme myyntiedustaja? Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen  31.12.2021 mennessä klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

https://sepair.teamtailor.com/

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Jani Sutinen, puh. 044 243 8356 tai jani.sutinen@sepair.fi

 

Asiakkaat sanovat

"Alkuun epäilin, lunastaako laite lupaukset. Nopeasti kuitenkin totesin, että laite todella raikastaa sisäilmaa ja parantaa viihtyvyyttä. Tuote ei ole edullisimmasta päästä, mutta suosittelen, mikäli on tarvetta laadukkaalle ilmanpuhdistajalle. Tieteelliset tutkimukset vahvistivat hankintapäätöstä."
Eero Similä
"Hankimme Wellisairin muuttaessamme uuteen kotiin. Halusimme varmistaa, että suuren remontin läpikäyneen kotimme hengitysilma on puhdas heti alusta saakka. Olemme olleet ilmanpuhdistimeen erittäin tyytyväisiä. Kotimme sisäilma on aina raikas ja hengitysilma puhdas. Suosittelemme Wellisairia lämpimästi niin kotiin kuin työpaikalle!"
Sari Kaasinen
"Olen ollut todella tyytyväinen koko Wellisair konseptiin. Itse tuote on todella helppokäyttöinen ja toimii niinkuin pitääkin. Se raikastaa tehokkaasti sisäilman ja näppärän koon ansiosta sitä on helppo siirrellä huoneesta toiseen. SEP Airin kanssa on ollut todella mutkatonta asioida, ja parasta oli että itse tuote saapui minulle seuraavana arkipäivänä!"
Nimikerkillä Tyytyväinen asiakas Helsingistä
"Meillä on ollut Wellisair käytössä noin kuukauden verran. Näin siitepölykautena sisäilma on hyvää ja tämä laite neutralisoi hyvin tuoksuja. Meillä on iso koira, joka on todella rakas, mutta koiran tuoksu ei ole nenälle mieluisa tuoksu, joten tähänkin pulmaan Wellisair on ollut ratkaisu. Asiakaspalvelu on ollut myös hyvää ja on varmistettu, että olen saanut laitteen asennettua ja, että olen tyytyväinen."
Anne Mäkelä